Haringa u kiselom vrhnju

Služi: 1 osobuPriprema: 10 minuta
Haringa u kiselom vrhnju

Sastojci

Haring:
6 komada
Crveni luk:
1 glavica
Kiselo vrhnje:
250 mililitara
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Sok od limuna:
Po želji

Instrukcije

  1. Narežite haringe na sitne štapiće.

  2. Dodajte luk a zatim pospite s kiselim vrhnjem.

  3. Začinite sa soli i biberom.

  4. Prespite limunovim sokom stapiće.

  5. Ostavite da odstoji nekiliko sati i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.