Kiseli krastavci

Služi: 1 osobu
Kiseli krastavci

Sastojci

Krastavci:
7/2 kilogram
Ocat:
2/5 litra
Voda:
2 litra
Šećer:
150 grama
Sol:
90 grama
Vinobran:
2 kašičice

Instrukcije

  1. Krastavce dobro operite i posušite te ih takve stavite u teglu.

  2. Kuhajte u loncu 2 l voda, dodajte šećer i sol.

  3. Ostavite da se ohladi, a zatim dodajte ocat pa vinobran.

  4. Prespite smjesu u teglu s krastavcima i hermetički zatvorite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.