Topla Meksička čokolada

Služi: 1 osobuPriprema: 5 minuta
Topla Meksička čokolada

Sastojci

Topla čokolada:
3 kašike
Čokoladni sirup:
1 kašika
Cimet:
1/2 kašičice
Chilli u prahu:
13/100 kašičice
Mlijeko:
1/4 šolje
Kipuća voda:
3/4 šolje

Instrukcije

  1. U blenderu izmiješajte toplu čokoladu, sirup, cimet i chilli u prahu.

  2. Saspite smjesu u mlijeko pa dodajte kipuću vodu.

  3. Promiješajte i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.