Muzika uz večeru uvreda je i kuharu i violinisti - Salvador Dali

Dobrodošli na Kuhar.ba

Kuhar.ba je bosansko-hercegovački, odnosno balkanski društveni portal posvećen ljubiteljima bosanske kuhinje, zdrave ishrane i domaćih recepata.

Zašto se besplatno učlaniti u društveni portal kuhar.ba?

  • Razmjena recepata
  • Druženje i stjecanje novih prijatelja
  • Učešće u nagradnim igrama

Već ste član? Prijavite se

Zaboravili ste šifru? Kliknite ovdje!

Zimnica

http://www.kuhar.ba/recepti/zimnica/kiseli-krastavci/

Dodao:
Ekipa kuhar.ba

 0
 2189
  1. Krastavce dobro operite i posušite te ih takve stavite u teglu.

  2. Kuhajte u loncu 2 l voda, dodajte šećer i sol.

  3. Ostavite da se ohladi, a zatim dodajte ocat pa vinobran.

  4. Prespite smjesu u teglu s krastavcima i hermetički zatvorite.

Sastojci:

  • 3.5 kg krastavaca
  • 0.4 l octa
  • 2 l vode
  • 150 g šećera
  • 90 g soli
  • 2 kašičice Vinobrana
Napomena: komentari na stranicama portala kuhar.ba odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala kuhar.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal kuhar.ba zadržava pravo da obriše bilo koji komentar bez najave objašnjenja.

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>