Napravite ukusnu mješavinu kupusa i kobasica

Kupus očistite i isjeckajte, pomiješajte ga sa sitno isjeckanim lukom i stavite u šerpu u koju ste prethodno dodali ulje.

Pržite kupus uz povremeno miješanje na umjerenoj temperaturi.

Dodajte sitno isjeckane kobasice i sol, pa pržite smjesu 1 h uz povremeno miješanje.

Jelo poslužite uz sos po želji.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*