Kako izrezati luk bez suza
Koliko ste se samo puta isplakali režući luk, ali i zapitali zbog čega vas tjera na plač ova povrtna biljka […]
Koliko ste se samo puta isplakali režući luk, ali i zapitali zbog čega vas tjera na plač ova povrtna biljka […]
Sigurno se često nađete u situaciji da ne pojedete cijelu jabuku, pa preostali dio ostavite “za kasnije”. Kada vam se […]
Pri konzumiranju i pripremi artičoke za jelo, morate biti pažljivi, ne možete samo staviti list artičoke u usta i žvakati, […]
Povrće je izvrstan izvor vitamina, minerala, bjelančevina, ugljikohidrata i drugih hranjivih tvari potrebnih našem organizmu. Upravo zbog ovakvih tvari koje […]
Sastojci: 2 kašike maslinovog ulja 1 kašičica soli 1 šolja samo-rastućeg brašna 1 3/4 šoljica običnog brašna 1 1/2 kašičica […]