Kako začiniti meso ispod kožice peradi
Bez obzira na to da li ste ljubitelj hrskave kožice peradi ili ne, sigurni smo da vam prija i posebno […]
Bez obzira na to da li ste ljubitelj hrskave kožice peradi ili ne, sigurni smo da vam prija i posebno […]
Ako ste ljubitelj meksičke kuhinje i začina karakterističnih za ovo područje, onda je ovaj umak prava delicija za vas. Meksički […]
Umak od majoneze i vrhnja pravi je način da poboljšate okus povrća, a vrlo je jednostavan za pripremu. Sve što […]
Povrtni temeljac nije teško napraviti, staviti ga u zamrzivač i ostaviti za kasniju upotrebu. Možete ga iskoristiti pri kuhanju krompira, […]
Avokado je egzotično voće, prilagodljivo različitim vrstama namirnica, koje možete iskoristiti za pripremu raznovrsnih jela. Nedostatak ovog voća je u […]
Nar je bogat antioksidansima, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sve to ga čini iznimno zdravim voćem, poželjnim u ishrani svakog […]
Da biste napravili osnovu za kremasti umak, koji će, sigurni smo,upotpuniti okus mnogim vašim jelima, potreban vam je light, mekani […]
Kuhanje basmati riže može biti izazov čak i za naijskusnije kuhare, jer savršeno skuhana riža treba da bude mekana i […]
Špinat je jelo na koje najčešće morate prisiliti djecu da jedu i izmišljati različite načine njegove pripreme i serviranja. Ipak, […]
Narandža je ukusno voće, iznimno bogato vitaminom C, nutrijentom koji najviše doprinosi jačanju imuniteta. Osim same unutrašnjosti ove voćke i […]