Tri načina da iskoristite koru narandže

Narandža je ukusno voće, iznimno bogato vitaminom C, nutrijentom koji najviše doprinosi jačanju imuniteta. Osim same unutrašnjosti ove voćke i kora narandže se može iskoristiti u različite svrhe.

Stavite koru narandže u smeđi šećer kako biste izvukli vlažnost i doprinijeli tome da se ne stvrdne.

Još jedan od načina da ju iskoristite je da koru narandže stavite u čaj i ovom napitku date posebnu, voćnu aromu.

Suha kora narandže će vam, također, pomoći da brže i lakše zapalite vatru.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*