Da li se maslac brzo pokvari van frižidera
Iako je standardna preporuka da se maslac iz frižidera ne uzima ranije od 15 minuta prije upotrebe, ostavljanje maslaca duže […]
Iako je standardna preporuka da se maslac iz frižidera ne uzima ranije od 15 minuta prije upotrebe, ostavljanje maslaca duže […]
Šunka i sir idu zajedno kao dva graška u mahuni, iako pronalaženje vrsta koje se nadopunjuju zahtijeva malo promišljanja. Postoje […]
Bez obzira na to da li ste ljubitelj hrskave kožice peradi ili ne, sigurni smo da vam prija i posebno […]
Ako ste ljubitelj meksičke kuhinje i začina karakterističnih za ovo područje, onda je ovaj umak prava delicija za vas. Meksički […]
Umak od majoneze i vrhnja pravi je način da poboljšate okus povrća, a vrlo je jednostavan za pripremu. Sve što […]
Povrtni temeljac nije teško napraviti, staviti ga u zamrzivač i ostaviti za kasniju upotrebu. Možete ga iskoristiti pri kuhanju krompira, […]
Avokado je egzotično voće, prilagodljivo različitim vrstama namirnica, koje možete iskoristiti za pripremu raznovrsnih jela. Nedostatak ovog voća je u […]
Nar je bogat antioksidansima, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sve to ga čini iznimno zdravim voćem, poželjnim u ishrani svakog […]
Da biste napravili osnovu za kremasti umak, koji će, sigurni smo,upotpuniti okus mnogim vašim jelima, potreban vam je light, mekani […]
Kuhanje basmati riže može biti izazov čak i za naijskusnije kuhare, jer savršeno skuhana riža treba da bude mekana i […]