Gljive u maslu i ulju

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 2 minuta
Gljive u maslu i ulju

Sastojci

Maslo:
30 grama
Maslinovo ulje:
15 mililitara
Gljive:
450 grama
Luk kozjak:
1 komad
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Peršun:
Po želji

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo i ulje u tavi na visokoj temperaturi.

  2. Dodajte gljive i kuhajte uz konstantno miješanje dok gljive ne dobiju smeđu boju i dok ne apsorbuju tekućinu.

  3. Dodajte luk, sol i biber pa kuhajte još minutu

  4. Skinite sa vatre, po vlastitoj želji pospite peršunom pa poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.