- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 30.9.2010
- 700 g
- goveđi odrezak
- 1 po potrebi
- brašno
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 šolja
- goveđa osnova
- 4 kašika
- Worcestershire umak
- 1/4 šolja
- vrhnje za kuhanje
- 1/4 šolja
- vino
- 1/4 šolja
- pavlaka
- 1 po potrebi
- gljive

- Umiješajte meso u brašno, sol i biber.
- Stavite meso u tavu i pecite dok ne bude pečeno a zatim izvadite i ostavite sa strane.
- Dodajte i propržite luk u istoj tavi pa umiješajte supu, Worcestershire umak, vino i meso.
- Kuhajte dok meso ne omekša s tim da desetak minuta prije nego što meso omekša umiješate vrhnje, pavlaku i narezane gljive.
- Skinite i poslužite uz rižu ili kuhanu tjesteninu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!