- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 29.2.2012
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 pakovanje
- paradajz sos
- 2 šolja
- voda
- 1 kašika
- origano
- 1 kašika
- Bosiljak
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 100 g
- gljive
- 100 g
- parmezan
- 1 pakovanje
- makaroni

- Crveni i bijelu luk propržiti na zagrijanom ulju.
- Dodati paradajz sos, vodu, origano, bosiljak, gljive, sol i biber.
- Kuhati dok se ne dobije željena gustoća.
- Pri samom kraju kuhanja umiješati sir, preliti skuhane makarone umakom i poslužiti tople.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!