- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 13.4.2012
- 1 glavica
- zelena salata
- 3 komad
- paradajz
- 1 komad
- krastavci
- 1 komad
- zelena paprika
- 1 glavica
- Crveni luk
- 6 komad
- rotkvice
- 1/2 šolja
- peršun
- 40 ml
- Maslinovo ulje
- 3 kašika
- sok od limuna
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašičica
- metvica
- 1 po potrebi
- Sol
- 0 po potrebi
- Biber

- Sjediniti zelenu salatu, paradajz, krastavac, biber, crveni luk, rotkvice i peršun u posudu za salatu.
- Posebno izmiješati maslinovo ulje, limunov sok, bijeli luk, sol, biber i metvicu.
- Ovaj preljev preliti preko povrća, pa poslužiti salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!