- Vrijeme kuhanja
- 55 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 8.1.2013
- 1 konzerva
- konzervisana krem supa od gljiva
- 1/2 kašičica
- paprika
- 1/2 kašičica
- Biber
- 4 komad
- Krompir
- 1 šolja
- cheddar sir

- U zdjeli pomiješajte supu, papriku i biber a zatim prespite smjesu u posudu za pečenje.
- Umiješajte kriške krompira u dobivenu smjesu.
- Pospite sa sirom i prekrijte folijom.
- Stavite u pećnicu pa pecite 45 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
- Skinite foliju i pecite još 10 minuta ili dok krompir ne omekša.
- Izvadite iz pećnicu i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!