- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 17.4.2013
- 4 komad
- Pileći fileti
- 1/2 šolja
- Prezla
- 1/4 šolja
- parmezan
- 1/2 kašičica
- Bosiljak
- 1 komad
- Jaja
- 1 kašika
- maslo
- 1 kašičica
- biljno ulje

- U plitkoj posudi pomiješajte prezlu sa parmezanom i bosiljkoma , a u drugoj posudi umutite jaje.
- Umiješajte piletinu prvo u posudu s jajetom a zatim u smjesu sa parmezanom.
- Zagrijte ulje i maslo u tavi, dodajte piletinu i pecite 3-5 minuta sa svake strane ili dok ne dobije smeđu boju.
- Skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!