Pileći fileti sa parmezanom i bosiljkom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Pileći fileti
1/2 šolja
Prezla
1/4 šolja
parmezan
1/2 kašičica
Bosiljak
1 komad
Jaja
1 kašika
maslo
1 kašičica
biljno ulje
Pileći fileti sa parmezanom i bosiljkom
  1. U plitkoj posudi pomiješajte prezlu sa parmezanom i bosiljkoma , a u drugoj posudi umutite jaje.
  2. Umiješajte piletinu prvo u posudu s jajetom a zatim u smjesu sa parmezanom.
  3. Zagrijte ulje i maslo u tavi, dodajte piletinu i pecite 3-5 minuta sa svake strane ili dok ne dobije smeđu boju.
  4. Skinite s vatre i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*