Pileći fileti u hladnom umaku

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
14 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Pileći fileti
2 kašika
Maslinovo ulje
1 komad
krastavci
1/2 šolja
jogurt
2 kašika
majoneza
1 kašika
kopar
1/7 kašičica
Biber
Pileći fileti u hladnom umaku
  1. Premažite filete uljem a zatim ih pecite na roštilju 5-7 minuta sa svake strane.
  2. U međuvremenu u manjoj posudi pomiješajte krastavac sa jogurtom, majonezom, koprom i biberom.
  3. Skinite filete s roštilja i poslužite uz napravljeni umak.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*