- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 3.7.2012
- 1 po potrebi
- parmezan
- 80 g
- kuhana riža
- 80 ml
- voda
- 80 ml
- mlijeko
- 300 ml
- krema od šparoga
- 2 kašika
- ulje
- 100 g
- Prezla
- 4 komad
- Pileći fileti
- 1 komad
- Jaja

- Pileća prsa potopiti u umućeno jaje, uvaljati u prezlu, pa peći na zagrijanom ulju dok ne dobiju zlatno-smeđu boju s obje strane.
- U jednoj od kuhinjskih posuda pomiješati kremu od šparoga, mlijeko i vodu, pa kuhati 3-4 minute.
- Piletinu poslužiti sa rižom i napravljenim sosom.
- Po površini posuti parmezanom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!