- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 45 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.9.2010
- 1 pakovanje
- gljive
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 1/2 šolja
- Prezla
- 1 šolja
- parmezan
- 1 po potrebi
- Maslinovo ulje

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- Odvojite klobuke i peteljke gljiva pa peteljke nasjeckajte.
- U većoj zdjeli pomiješajte peteljke, bijeli luk, parmezan i začinjenu prezlu.
- Dodajte maslinovo ulje, toliko da smjesa postane vlažna.
- S tom smjesom napunite klobuke, stavite u tavu i pecite 45 minuta u pećnici.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!