Šampinjoni punjeni sirom

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
400 g
šampinjoni
200 g
mladi sir
1 po potrebi
peršun
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Maslac
Šampinjoni punjeni sirom
  1. Šampinjone oprati, posušiti i ukloniti peteljke.
  2. Sitno isjeckan peršun pomiješati sa svježim sirom, dodati sol i izmiješati sve.
  3. Šampinjone napuniti pripremljenim filom, staviti ih u posudu premazanu maslacem i peći 15-ak minuta na 200 °C, dok ne poprime smeđu boju.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*