Špinat s paradajzom
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Špinat:
500 grama
Sol:
1/2 kašičice
Gljive:
500 grama
Paradajz:
4 komada
Bijeli luk:
2 češnja
Zeleni luk:
2 glavice
Peršun:
1/2 šolje
Timijan:
1 kašičica
Maslo:
2 kašike
Instrukcije
Pomastite tavu, a zatim dodajte špinat.
Dodajte ostale sastojke i poredajte paradajz po vrhu.
Stavite u rernu i pecite 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
Izvadite iz rerne i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.