- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 23.3.2012
- 3 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 2 kašika
- peršun
- 2 kašika
- Bosiljak
- 1/4 šolja
- voda
- 3 komad
- paradajz
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 200 g
- tjestenina

- U tavi, na zagrijanom ulju propržiti luk.
- Dodati filete, peršun i bosiljak, pa peći još 2 minute uz povremeno miješanje.
- Umiješati vodu, paradajz, sol i biber, pa pirjati 4-5 minuta.
- Tjesteninu skuhati u skladu s uputstvom na ambalaži i umiješati u pripremljenu smjesu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!