Tjestenina sa ribljim filetima

Kategorije:

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
3 kašika
Maslinovo ulje
1 češanj
Bijeli luk
2 kašika
peršun
2 kašika
Bosiljak
1/4 šolja
voda
3 komad
paradajz
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
200 g
tjestenina
Tjestenina sa ribljim filetima
  1. U tavi, na zagrijanom ulju propržiti luk.
  2. Dodati filete, peršun i bosiljak, pa peći još 2 minute uz povremeno miješanje.
  3. Umiješati vodu, paradajz, sol i biber, pa pirjati 4-5 minuta.
  4. Tjesteninu skuhati u skladu s uputstvom na ambalaži i umiješati u pripremljenu smjesu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*