- Vrijeme pripreme
- 2 minute
- Vrijeme kuhanja
- 8 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 2.10.2010
- 2 šolja
- gljive
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1 kašičica
- sok od limuna
- 1 kašičica
- Worcestershire umak
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/4 šolja
- maslo
- 2 kašika
- peršun

- Zagrijte maslo u tavi na manjoj temperaturi.
- Dodajte crveni luk, bijeli luk i gljive. Kuhajte uz povremeno miješanje, dok luk i gljive ne omekšaju.
- Umiješajte Worcestershire umak, sok od limuna i sol.
- Kuhajte još 1 do 2 minute uz konstantno miješanje.
- Pospite peršunom i poslužite uz pečeni ili kuhani odrezak.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!