Zapečeni grašak

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
450 g
grašak
1 kašika
maslo
2 kašika
kadulja
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Zapečeni grašak
  1. U većoj zdjeli pomiješajte grašak sa maslom, kaduljom, soli i biberom.
  2. Prespite sve u posudu za pečenje i pecite 10 minuta na temperaturi od 220 stepeni, uz povremeno miješanje.
  3. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*