Sarajevo vino fest 2012 okupio vinare iz cijele regije

U četvrtak, 23. februara, u poznatom sarajevskom hotelu “Holliday Inn” otvoren je peti Međunarodni festival vina i gastronomije “Sarajevo vino fest 2012”.

Udruženje gastronoma “Gastro kutak” u saradnji sa agencijom “Max style” organizovalo je ovaj Festival koji je okupio vinare iz cijele regije, a na kojem su prisutni i mnogi distributeri vina iz zemalja Evrope kao što su Španija, Mađarska i Italija, ali i distributeri iz daleke Australije.

“Sarajevo vino fest 2012” se održava s ciljem promocije domaće vinske industrije, promocije Bosne i Hercegovine, ali i unaprijeđenja sajamskog i festivalskog turizma na području Kantona Sarajevo.

Svi posjetitelji još danas, do 22 h mogu uživati u kvalitetnim vinima i ukusnim jelima iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, ali i specijalitetima predstavnika drugih zemalja prisutnih na “Sarajevo vino fest 2012”.

Kategorije: Događaji

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*