Kako ispeći mahune

Mahuna je namirnica koja se najčešće konzumira skuhana sa drugim vrstama povrća, ali je vrlo brzo i lahko možete i ispeći.

Sve što trebate uraditi je da mahune poredate u pleh za pečenje, pazeći da bude samo jedan sloj, pospete ih extra djevičanskim maslinovim uljem i pečete 10-ak minuta u zagrijanoj rerni na 250 °C uz jedno okretanje.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*