Kako najbolje ispeći odrezak

Uz prilog od omiljenog povrća, pečeni odrezak je odlično rješenje za popodnevni ručak za goste, ali i vašu porodicu.

Ako je odrezak zaleđen, ostavite ga na sobnu temperaturu da se otkravi.

Papirnim ubrusom posušite odrezak i premažite uljem.

Stavite ga u tavu bez masnoće i pecite uz jedno okretanje dok ne dobijete željenu hrskavost na površni.

Unutrašnjost bi trebala biti sočna i ukusna.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*