Kako najbolje održavati pribor za jelo?

Sigurno se često susrećete sa problemom održavanja pribora za jelo. Mrlje na noževima, gubitak sjaja na viljuškama i kašikama vas sigurno veoma nerviraju, a ne možete baš sebi priuštiti stalne odlaske u kupovinu i nabavku novog pribora.

Da biste riješili vaš problem , stavite pribor za jelo u ključalu vodu u kojoj ste prethodno kuhali krompir i izvadite nakon deset minuta. Bez potrebe za dodatnim pranjem, vaš escajg bi trebao biti čist i blistav. Vrijedi pokušati!

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*