Kako napraviti maslac s okusom bilja

Biljni maslac nastaje tako što se maslac omekša i pomiješa sa biljem po vašem izboru.

Omekšao maslac i mješavinu bilja stavite na aluminijsku foliju.

Urolajte da izgleda kao kobasica i zavrnite krajeve kako bi se masa sjedinila i očvrsnula.

Stavite u frižider i zadržite dok se ne stvrdne.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*