Kako napraviti pesto umak

Pesto umak je najbolji u kombinaciji sa skuhanom tjesteninom, a i vrlo jednostavan za  napraviti.

Sve što trebate uraditi je da u blender sjedinite 125 gr svježih listova bosiljka, 175 gr isjeckanih oraha, 4 češnja bijelog luka, 20 gr parmezana, 235 ml maslinovog ulja, te biber i sol po želji.

Sastojke izmiksajte i za samo nekoliko minuta dobit ćete savršen umak za tjesteninu

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*