Kako napraviti tartar sos

Da biste napravili tartar sos potrebno vam je 250 ml majoneze, 3 isjeckana kisela krastavca, 1 kašika samljevenog crvenog luka, 2 kašike limunovog soka, sol i biber.

U manjoj posudi pomiješajte majonezu, krastavce i luk, zatim dodajte limunov sok.

Ukoliko želite poboljšati okus dodajte sol i biber.

Stavite u frižider i zadržite najmanje 1 h prije posluživanja.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*