Kako napraviti tikvice s parmezanom

Ukusne tikvice s parmezanom možete vrlo jednostavno pripremiti u vašoj kuhinji i poslužiti kao neodoljivo predjelo.

Oprane tikvice izrežite na kolutove i pecite u tavi, na zagrijanom ulju, dok ne dobiju ujednačenu, zlatno-smeđu boju s obje strane.

Dodajte sol i biber, izmiješajte tikvice, pospite ih parmezanom i kuhajte 1-2 minute dok se sir istopi.

Vaše ukusno predjelo je već spremno za posluživanje.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*