Kako napraviti umak za povrće i čips

Umak od majoneze i vrhnja pravi je način da poboljšate okus povrća, a vrlo je jednostavan za pripremu.

Sve što trebate uraditi je sitno narendati ¼ glavice crvenog luka, pa pomiješati sa 125 ml kiselog vrhnja, 125 ml majoneze, sokom od pola iscijeđenog limuna, prstohvatom soli i bibera.

Ovaj ukusni umak možete poslužiti i uz čips, te priuštiti sebi poseban užitak dok gledate vaš omiljeni film ili seriju.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*