Napravite kanape od pečenih maslina sa sirom

Ispecite masline sa feta sirom i lukom, pa iskoristite za kanape, ukusni dodatak prazničnoj večernjoj trpezi.

Stavite 100 gr maslina, 50 gr feta sira, jednu kašiku maslinovog ulja, jedan češanj bijelog luka, jednu kašikicu sjemenki komorača i čilija.

Pecite 12 minuta u rerni na 200 deg;C i poslužite toplo sa hljebom na koktel-štapićima.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*