Otklonite miris zagorjelog mlijeka

Većina domaćica istovremeno obavlja nekoliko poslova u kuhinji, pokušavajući sve završiti u zacrtano vrijeme.

Bez obzira na spretnost i fleksibilnost, nerijetko se dešavaju i neke nepredviđene situacije, koje ni najbolja domaćica ne može kontrolisati.

Tako se zbog samo jednog malog trenutka nepažnje može desiti da pokipi mlijeko koje ste stavili da prokuha.

Odjednom se stvori dim u kuhinji, te osjeti neugodan miris koji ćete ukloniti ako na zagorjeli sloj mlijeka pospete malo kuhinjske soli.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*