Poboljšajte okus pilećim prsima

Pileće meso je najtraženije, ali i finansijski najpristupačnije u odnosu na druge vrste mesa. Zbog toga se, skoro pa svakodnevno upotrebljava u kuhinjama širom svijeta.

Bijelo meso, odnosno pileća prsa, zbog svojih zdravih karakteristika, ali i dobrog okusa, posebno su zastupljena u ishrani.

Da biste dodatno poboljšali okus pilećim prsima, prije kuhanja ih potopite 20-ak minuta u mlijeko začinjeno mješavinom začina. Nakon što ih, ovako pripremljene probate, poželjet ćete da pileća prsa još češće koristite u ishrani.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*