Podgrijte vaše jelo bez zagaranja

Vjerovatno, skoro pa svakodnevno podgrijavate neko od vaših jela kako ne biste bespotrebno kuhali dodatno, štedeći pri tom vaše dragocjeno vrijeme, ali i novac.

Sigurni smo da se mnogo puta pri podgrijavanju desilo da vaše jelo zagori, što vas veoma iznervira, djelimično zbog toga što ste veoma gladni i nemate alternativu, a djelimično i zato što morate zavrnuti rukave i baciti se na pripremanje novog jela.

Da se ne bi dešavale ovakve stvari, stavite posudu u kojoj se nalazi vaše jelo za podgrijavanje na veću šerpu sa proključalom vodom. Toplota i para iz proključale vode će zagrijati jelo bez zagaranja i stvaranja neugodnog okusa jela.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*