Savjet za dekorisanje čokoladnih keksića

Čokoladni keksi idealan su desert uz popodnevnu kafu ili čaj, pa vam u nastavku nudimo savjet kako da ih oblikujete i dekorišete.
Nakon što poredate dijelove tijesta na pleh, pritisnite ih prstima kako bi se poravnali i ujednačeno ispekli.
Prije nego ih počnete dekorisati, napravite više prostora između njih, kako se ne bi zalijepili jedan za drugi.
Nakon što se ispeku, špricom za dekorisanje nanesite bijeli i crni fil kako je prikazano na fotografiji.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*