Savjet za kuhanje pire krompira

Pire krompir često se poslužuje kao prilog uz neko jelo od mesa, što se pokazalo veoma dobrom i ukusnom kombinacijom.

Da biste dodatno doprinijeli okusu ovog jela i učinili da bude više glatko i pjenasto, uz mlijeko i maslac dodajte i prstohvat sode bikarbone.

Uz ovaj mali trik pire krompir će biti privlačniji za oči, ali i vaše nepce.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*