Savjet za kuhanje sa suhim sastojcima

Kada stavljate mljevene, odnosno suhe sastojke u hljeb ili u tijesto za pečenje, pomiješajte ih sa malo maslaca i šećera da dobijete kremastu masu, umjesto da ih stavljate sa drugim suhim sastojcima.

Manoća u maslacu pomaže da se okus začina više rasprši, što znači da i cijela smjesa dobije jači okus.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*