Savjet za otklanjanje mirisa morske ribe

Morske ribe često imaju karakterističan miris koji mnogima baš i ne prija, a u nastavku vam nudimo kratki savjet kako da ga otklonite.

Kada čistite i pripremate ribu za kuhanje, odstranite unutrašnju, tanku, crnu kožicu, pa u unutrašnjost ribe utrljajte sol, iscijeđeni sok od limuna ili ocat.

Brzo i jednostavno ćete spriječiti širenje mirisa morske ribe u vašoj kuhinji.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*