Savjet za prženje luka

Luk je je veoma često korišten sastojak u kuhinji, bogat mnogobrojnim korisnim nutrijentima, koji zbog toga uveliko doprinosi zdravlju čovjeka.

Osim zdravstvenih beneficija, ova namirnica daje poseban okus i miris svakom jelu.

Kada pržite luk, stavite prstohvat sode bikarbone.

Na taj način ćete ubrzati proces kuhanja luka.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*