Savjeti za kuhanje krofni od banana

Krofne od banana sa okusom kokosa vrlo jednostavno možete napraviti prateći savjete u nastavku.

Komad banane uvaljajte u tijesto za krofne, a zatim u kokos.

Svaki komad nježno spustite u posudu sa zagrijanim uljem i kuhajte dok ne porumeni s obje strane.

Gotove krofne stavite na papirni ubrus da upije masnoću, pa poslužite.

Kategorije: Metode kuhanja

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*