Banane s bademom
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Mljeveni badem:
40 grama
Hladna voda:
60 mililitara
Banane:
4 komada
Biljno ulje:
1 kašika
Vrhnje:
250 mililitara
Instrukcije
Stavite bademe u veći tanjir.
Dodajte vodu i ravnomjerno umiješajte banane u smjesu.
Zagritje ulje u tavi na srednjoj temperaturi.
Dodajte banane i pecite 3-4 minute sa svake strane ili dok ne dobije zlatno smeđu boju.
Ocijedite na papirnatom ručniku.
Stavite banane u posude za posluživanje pa poslužite uz vrhnje.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.