- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 16 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 19.3.2013
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- Crvena paprika
- 50 g
- kobasica
- 1 komad
- zelena paprika
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 250 g
- basmati riža
- 400 g
- paradajz
- 200 g
- škampi

- U zagrijanu tavu dodajte crveni luk, paprike, kobasice i bijeli luk pa pecite oko 3 minute.
- Umiješajte rižu, paradajz i 1/2 litra kipuće vode. Poklopite i kuhajte na visokoj temperaturi 12 minuta.
- Skinite poklopac i dobro promiješajte.
- Dodajte škampe i kuhajte još 1 minutu ili dok škampe ne dobiju rozu boju a riža ne omekša.
- Skinite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!