Brokule s parmezanom
Služi: 1 osobuKuhanje: 12 minutaPriprema: 2 minuta

Sastojci
Brokula:
800 grama
Maslo:
25 grama
Parmezan:
50 grama
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Kuhajte brokule u kipućoj, posoljenoj vodi 3-5 minuta ili dok ne omekšaju a zatim ocijedite.
Rastopite maslo u tavi i dodajte brokule.
Pospite s parmezanom, soli i biberom.
Lagano izmiješajte, skinite s toplote i poslužite s dodatnim parmezanom po želji.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.