- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.3.2013
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- curry pasta
- 4 komad
- paradajz
- 4 komad
- Pileći fileti
- 4 kašika
- Vrhnje
- 1/4 šolja
- korijander
- 1 po potrebi
- riža
- 1 po potrebi
- ulje

- Zagrijte ulje u dubokoj tavi. Dodajte luk i pecite 3 minute a zatim dodajte curry pastu i dinstajte 3 minute uz konstantno miješanje ili dok luk ne omekša.
- Umiješajte filete, paradajz i malo vode. Poklopite i kuhajte 15-20 minuta ili dok piletina ne bude gotova.
- Dodajte špinat i kuhajte 1-2 minute. Zatim umiješajte vrhnje i korijander.
- Začinite, skinite s toplote i poslužite uz kuhanu rižu ili salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!