Brzi gulaš

Sastojci
Instrukcije
Zagrijte 2 kašike ulja u velikoj tavi na većoj temperaturi.
Dodajte pola govedine, kuhajte i miješajte 3 minute ili dok ne dobije smeđu boju.
Prenesite u tanjir i ponovite isto sa ostatkom govedine.
Dodajte 2 kašike ulja u tavu. Dodajte luk i gljive. Kuhajte 3 minute ili dok ne omekša.
Dodajte papriku i kuhajte 1 minutu a zatim dodajte paradajz supu i izrezani paradajz. Promiješajte i dovedite do ključanja.
Smanjite temperaturu i vratite govedinu s saftom u tavu. Kuhajte 3 minute i začinite sa soli i biberom.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.