Bungur čorba

Kategorije:

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
50 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
300 g
kosti od suhog mesa
150 g
bungur
15 g
maslo
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Bungur čorba
  1. Kuhajte kosti u loncu na srednjoj temperaturi.
  2. Dodajte bungur pa kuhajte dok se ne skuha. Začinite.
  3. U posebnoj tavi zagrijte maslo i uspite ga u napravljenu čorbu pa poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*