- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 35 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 23.9.2013
- 2 kriška
- govedina
- 4 komad
- Krompir
- 2 šolja
- kipuća voda
- 1 1/2 kašičica
- Sol
- 2 1/2 šolja
- mlijeko
- 1 1/2 kašičica
- chilli u prahu
- 1/4 kašičica
- origano
- 1/7 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1 po potrebi
- parmezan

- Ispecite meso u tavi a zatim izvadite i ostavite na stranu.
- Dodajte luk u tavi u kojoj ste pekli meso i pirjajte dok ne omekša.
- Umiješajte krompir, kipuću vodu, sol i biber. Poklopite i kuhajte dok krompir ne omekša.
- Zgnječite krompir a zatim dodajte mlijeko i začine.
- Dobro promiješajte, pospite sa sirom pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!