Stavite čokoladu za kuhanje i maslac u jednu posudu, pa miješajte iznad šerpe sa ključalom vodom dok se sastojci ne istope i dobijete glatku, čokoladnu smjesu.
Skinite s vatre i ostavite 5 minuta da se blago ohladi.
Nakon toga dodajte šećer i izmiješajte.
Jaja umutite i umiješajte u ovu smjesu, a zatim brašno i vrhnje.
Nakon što sjedinite smjesu, umiješajte bijelu i mliječnu čokoladu, te kupine.
Smjesu stavite u kvadratni pleh (23 cm) obložen papirom za pečenje i pecite 1 h u rerni na 160 °C.
Pečeni kolač izrežite na kocke, pospite kakaom i poslužite.
U čvrsto, hermetički zatvorenim posudama kolačići mogu stajati do sedam dana.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!